Odd Audun

Odd Audun Ringe

(Skolesjef)

odd.audun.ringe@me.com

Odd Audun er utdannet ved Luftfarsskolen og arbeider til daglig som CPL (A) ME IR flyinstruktør ved Tromsø Univerity School of Aviation, og Library Support Officer i Thomas Cook Airlines of Scandinavia. Odd Audun har også tidligere klubb erfaringer fra blant annet Follo, Rakkestad og Borg flyklubb hvor han har vært aktiv i mange år.

Preben FI

Preben Hoelseth

prebenh@live.no

Preben Hoelseth tok PPL i Sandefjord Flyklubb, og har vært instruktør i klubben i 3 år. Han er utdannet ved Pilot Luftfartskole.

Helge Fekete

helge.fekete@gmail.com

Helge begynte sin flygning med seilfly i 1978. Han har siden da opparbeidet seg erfaring som seilfly- slepepilot og fallskjermflyger. Han har også spennende erfaring fra turflyging fra Nordkapp til Frankrike og har blant annet også fløyet Altiports i alpene. Annen utenlandserfaring er blant annet flygning i USA og periodevis veteranflygning i England. Helge er flylege og har sin praksis fra Sandefjord Lufthavn, Torp.